Colofon

Beste lezer,

Welkom op Marleens Boeken, de blog waar ik recensies plaatste over kinderboeken, jeugdliteratuur en Young Adult (15+). Voorheen schreef ik boekbesprekingen en recensies voor Kinderboeken.blog.nl (van februari 2015 tot maart 2018), maar toen Blog Online besloot om ermee te stoppen, ben ik hier verdergegaan met het schrijven van recensies.

Deze blog is momenteel alleen nog een archief, omdat ik heb besloten om niet langer uitgebreide recensies te schrijven over kinder- en jeugdboeken. Mijn boekentips zijn nog te vinden op mijn Instagram en bij Boekhandel Struik te Goor en de daarbij behorende social media kanalen.

Op de pagina Recensies kun je gemakkelijk al mijn recensies terugvinden, geordend op datum. Ook zie je daar aan de rechterkant de verschillende rubrieken waarin de recensies zijn gecategoriseerd. Hierdoor kun je sneller en gemakkelijker vinden wat je zoekt. Zo zijn er verschillende leeftijdscategorieën: Babyboek, 1 tot 3 jaar, 3 tot 6 jaar, 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, 12 tot 16 jaar en Young Adult. Verder kun je zoeken op genre, op boeksoort en op activiteit.

Marleen

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑